Pakkende creatieve concepten

Rode draad

Stel, je wil graag iets te weten komen. Wat SEA nu eigenlijk is, bijvoorbeeld. Je typt enkele zoekwoorden in Google en voilà, uitleg genoeg. Maar wat staat er nog hoger dan het allerrelevantste organische zoekresultaat? Juist: de advertenties. Een mooie plaats om eruit te springen met jouw boodschap. Stel, je wil graag iets te weten komen. Wat SEA nu eigenlijk is, bijvoorbeeld. Je typt enkele zoekwoorden in Google en voilà, uitleg genoeg. Maar wat staat er nog hoger dan het allerrelevantste organische zoekresultaat? Juist: de advertenties. Een mooie plaats om eruit te springen met jouw boodschap.

ilnur-kalimullin-112314-unsplash-1700x1133
ian-dooley-298780-unsplash-1700x2550

Borduurwerk dat vertrekt vanuit strategie

Ze durven weleens anders beweren, maar laat je niets wijsmaken: onze creatieve geesten worden heus niet van de ene dag op de andere wakker met hét ultieme (overkoepelende) concept. Integendeel: ze borduren voort op een Story Key. Dat is een strategisch model dat we in samenwerking met onze klanten ontwikkelen op basis van twee workshops. Gecombineerd met uitgekiend data research, interne brainstormsessies en een zorgvuldig selectieproces – alleen het beste idee is goed genoeg – vormt zich zo het creatieve campagneconcept dat we uiteindelijk op tafel leggen.

It’s almost (a)live!

Je ziet ons koepelconcept he-le-maal zitten? Mooi! In een volgende stap stellen we alles in het werk om je campagne tot leven te brengen. Om een zo groot mogelijke brand awareness te creëren, streven we naar originele content formats met een hoog “wordt vervolgd”-gehalte. Reclame – om het even met een lelijk woord te zeggen – waarin je doelpubliek zichzelf herkent. Wat je je daarbij moet voorstellen? Check onze #refreshingmoments-campagne voor Tic Tac en je snapt het meteen! ?

onlyhumans-binckbank-overzicht-1

Het gaat erom waardevolle content te maken waar je potentiële klanten wild van worden.

Schermafbeelding 2021-03-06 om 21.34.30

Nood aan een knap koepelconcept?

Laat een berichtje achter. Dan stippelen we samen een plan uit voor jouw merk: van concept tot campagne.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

cd.

Website

Webshop

Tarieven

 

Blog

Contact

Gratis offerte

 

Bel ons
Mail ons